G A Lindberg ProcessTeknik AB

Din stabila leverantör inom industrins bearbetnings- och sammanfogningsteknik

Med över 75 år i branschen, så har vi lång erfarenhet inom branschen. Vår styrka ligger i att anpassa oss efter marknadens höga krav, där vi alltid ser till så att du får rätt produkt enligt ditt önskemål. Vi använder oss endast av de främsta producenterna för att du som kund ska få en högkvalitativ produkt som lever upp till industrins höga krav – allt för att du ska få den mest effektiva produktlösningen.

Mer om oss

Certifierade som säkerställer en jämn och hög kvalitet

Vi kan garantera att vår verksamhet håller en hög kvalitet genom följandecertifikat; vi är certifierade enligt ISO 9001. Vi på G A Lindberg Processteknik AB är även certifierad enligt ISO 14001. Vi är också anslutna till FTI registret (f.d. REPA)..

Våra certifikat

Historik

Med över 75 års verksamhet på den svenska marknaden har G.A. Lindberg-bolagen den stabilitet och kunskap som få kan leva upp till.

Historik

Miljö- och kvalitetspolicy

Vi skall kontinuerligt förbättra och utveckla våra insikter, kompetens och positiva attityder genom utbildning i miljö- och kvalitetsfrågor.

Verksamhetspolicy

Lediga jobb

GA Lindberg ProcessTeknik AB levererar produkter, som oljor och processkemikalier, samt mångårig teknisk kompetens till den metallbearbetande industrin runt om i Sverige. Vi arbetar nära våra kunder och tillsammans med särskilt utvalda leverantörer så att den mest effektiva produktlösning skapas.

Lediga jobb