Offertförfrågan
0
Offertförfrågan
0
Meny

Beläggningmedel för Yankee cylindrar

De innovativa produkterna inom COTAC och RELEASE AGENT-serierna stöder kraven på tekniskt avancerad produktion, ger konsekvent processdata, optimerar papperskvaliteten och mjukheten samtidigt som Yankee-cylindern skyddas och kräppknivens livslängd förlängs. Det finns också COTAC-produkter för att minska Yankees kantslitage och korrosion, samtidigt som fiberuppbyggnad förhindras och därmed pappersbrott och stillestånd.

Som en av världsledarna inom beläggningskemikalier av Yankee cylindrar, har vi en enorm kompetens I att utveckla de bästa möjliga lösningarna för basbeläggning/vidhäftning, släppmedel, konditionerare och mjukgörare. Yankee-cylindrars ytskydd och enhetlig kräppkontroll är av yttersta vikt för varje i torkpapperstillverkning. Vår expertis av att behandla metallytor har lett fram till vår kantskyddsspray. Den förhindrar att pappersfiberna fäster vid kanterna på Yankee cylindern. Det reducerar vibrationer och förhindrar brott av pappret.

 

CREPING ADHESIVES (kräppklister) Vi har ett omfattande utbud av kräppklister som används som basbeläggning för mjukpappers- och handdukstillverkning, vilket möjliggör kontroll av vidhäftning, generering av kräpp och skydd av yankeen. Den tekniskt avancerade produktserien innehåller produkter med olika mjukhets- och vidhäftningsparametrar genom användning av tvärbindande eller icke-tvärbindande polymerer.

 

RELEASE AGENTS (släppmedel) Ett sortiment av produkter för att kontrollera vidhäftningen mellan pappersarket och torkcylindern samtidigt som smörjningen av kräppkniven tillhandahålls. Produktsortimentet är uppdelat i produkter som innehåller mineraloljor, naturliga oljor, är halvsyntetiska, helsyntetiska eller vattenbaserade.

 

MODIFIERS (modifierare) Ett produktsortiment för riktad modifiering av kräppklistrets egenskaper, till exempel för att förbättra fuktprofilen. Användningen av modifierare hjälper till med bulk och kvalitet genom att optimera bas- och släppegenskaper.

 

PHOSPHATES (Fosfater) En serie produkter som innehåller olika fosfater och kan användas i kombination med kräppklister. Fosfater skyddar cylindern från korrosion och slitage samtidigt som kräppknivens livslängd förbättras och beläggningsmedlets prestanda ökar.

 

EDGE PROTECTION FLUIDS (Kantskyddsvätskor) Vattenbaserade produkter är grunden för vår teknik för kantskyddsvätskor för Yakeecylindrar. De förhindrar slitage, vidhäftning och korrosion och löser upp kantuppbyggnad.

Att eliminera kantuppbyggnad förbättrar bladets livslängd och minskar bladvibrationer, vilket resulterar i ökad maskineffektivitet med minskade pappersbrott och underhåll.

 

PICK UP GLUES (Pick-up klister) Miljövänliga spraylim för säker matning av pappersbanan på moderullen och rullkärnor. Vårt sortiment av ”pick-up” klister säkerställer snabb, säker och effektiv vidhäftning mellan papper och kärna. Minskar tiden för uppstart och återstart vid banbrott.

COTAC 115C<br/>Modifierare
Art nr: CT115C
Vikt: 30 kg
COTAC 15PG
Art nr: COTAC 15PG 
COTAC 200C
Art nr: COTAC 200C 
COTAC 20G
Art nr: COTAC 20 G 
COTAC 400 C
Art nr: COTAC 400 C 
COTAC 45 H
Art nr: COTAC 45 H 
COTAC 460 P
Art nr: COTAC 460 P 
COTAC 470 P
Art nr: CT470PB 
COTAC 47H
Art nr: CT47H/FAT 
COTAC 47H
Art nr: CT47HB 
COTAC 920 H+
Art nr: COTAC 920 H+ 
COTAC 930 H+
Art nr: COTAC 930 H+ 
COTAC 930H
Art nr: CT930H 
COTAC 950 H+
Art nr: COTAC 950 H+ 
RELEASE AGENT 42
Art nr: RA42B 
RELEASE AGENT 42
Art nr: RA42/FAT 
RELEASE AGENT 44 DC
Art nr: RA44DC/B 
RELEASE AGENT 56
Art nr: RELEASE AGENT 56 
SPINTAC PM
Art nr: SPINTAC PM 

G A LINDBERG PETROSEAL

 

Stolt samarbetspartner till Petrofer

 

KONTAKTINFORMATION


Telefon 08-703 02 00
E-post info info@petroseal.se
E-post order order@petroseal.se

 


Besöksadress Raseborgsgatan 9, Kista
Postbox 6044, 164 06 Kista
Lager Metallvägen 20, Mölnlycke