Offertförfrågan
0
Offertförfrågan
0
Meny

Konvertering - efterbehandling av papper

Vi har ett komplett sortiment för konvertering av tissuepapper. Klister, vidhäftningsmedel, rullpräglingsrengöringsmedel, mjukgörare och skärvätskor för pappersskärning.

 

Skärvätskor för kapning av pappersrullar SAWLUB PAP-serien är speciella smörjmedel för roterande höghastighetsklingor och slitssågar som används vid kapning av långa pappersrullar och klyvning av breda ark till slutprodukter. De möjliggör rena skär, minskad deformation av kärnan och ökad livslängd av klingor. Kolofonium och lim minskar ansamlingen på bladet.

 

Smörjmedel för prägling EMBOLUB-serien är präglingsoljor som smörjer och rengör präglings- och Dandy-rullarna för att minska lukt, förhindra ansamling av lim och fibrer och damm bildning. Detta ökar produktionseffektiviteten och präglingsklarheten samtidigt som brandriskerna på grund av damm minskar.

 

Mjukgörare SOFTLAYER-serien kan sprutas direkt på pappersytan vid konverteringsprocessen för att öka mjukhetskänslan hos tissuepappret.

 

Konverteringsklister Klister för produktion av papperskärnor som används för toalettpapper och tissuepapper, men också för stora industriella rullar som förekommer mjukpapperstillverkning.

Produkter för lagerbindning av pappersarken som används i tissuepappersindustrin Tail- bind lim för att fixera det sista pappersarket lätt på toalettpappersrullar.

 

VCI och VPI additiv VCI-tillsatser (volatile corrosion inhibitor) för produktion av VCI- och VPI-papper (vapour phase inhibitor) som används för att ge korrosionsskydd åt känsliga komponenter i förpackningsmiljöer för lagring eller transport

EMBOLUB 10 D<br/>Prägling
Art nr: EMBOLUB 10 D 
EMBOLUBE 120 D<br/>Prägling
Art nr: EMBOLUBE 120 D 
PETROCOR P1<br/>VCI papper
Art nr: PETROCORP1.27
Vikt: 27 kg
PETROCOR P3<br/>VCI papper
Art nr: PETROCOR P3 
SAWLUBE PAP 10<br/>Skärvätska
Art nr: SAWLUBE PAP 10 
SAWLUBE PAP 20<br/>Skärvätska
Art nr: SAWLUBE PAP 20 
SOFTLAYER 100M<br/>Mjukgörare
Art nr: SOFTLAYER 100M 
SOFTLAYER 11M<br/>Mjukgörare
Art nr: SOFTLAYER 11M 
SOFTLAYER 44<br/>Mjukgörare
Art nr: SOFTLAYER 44 
SOFTLAYER 72<br/>Mjukgörare
Art nr: SOFTLAYER 72 

G A LINDBERG PETROSEAL

 

Stolt samarbetspartner till Petrofer

 

KONTAKTINFORMATION


Telefon 08-703 02 00
E-post info info@petroseal.se
E-post order order@petroseal.se

 


Besöksadress Raseborgsgatan 9, Kista
Postbox 6044, 164 06 Kista
Lager Metallvägen 20, Mölnlycke