Offertförfrågan
0
Offertförfrågan
0
Meny

Hjälpmedel för process och maskiner

Industriella rengöringsmedel är ett av våra kärnområden. Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av rengöringsprodukter för textil, maskinramar, kistor och rör, FEROCLEAN-serien. Vi erbjuder lösningsmedel, konditioneringsmedel och passiveringskemikalier. Vi utformar individuella produkter och skräddarsydda systemlösningar. Vårt breda utbud av skumdämpare och avluftningsmedel ISOFOAM-serien, tillsammans med många multifunktionella produkter uppfyller många av behoven inom pappersbruks processystem.

 

Rengöringsmedel En rad tekniskt avancerade produkter för rengöring av trådar, filt, maskinramar och för hela papperssystemet. Produktsortimentet inkluderar sura, neutrala, alkaliska och lösningsmedelsbaserade rengöringsmedel.

 

Skumdämpare ett brett utbud av skumdämpare och avluftare baserade på mineraloljor, emulsioner eller syntetiska formuleringar för behandling av vattenkretsar i pappersmaskiner.

 

Produkter för vira/filt behandling Vi har avancerade kemiska produkter för passivering av filten eller viran för att undvika uppbyggnad av organiska avlagringar och reducera slitage som minskar maskinens effektivitet.

G A LINDBERG PETROSEAL

 

Stolt samarbetspartner till Petrofer

 

KONTAKTINFORMATION


Telefon 08-703 02 00
E-post info info@petroseal.se
E-post order order@petroseal.se

 


Besöksadress Raseborgsgatan 9, Kista
Postbox 6044, 164 06 Kista
Lager Metallvägen 20, Mölnlycke