Offertförfrågan
0
Offertförfrågan
0
Meny

Massaberedning

Vi erbjuder en portfölj av produkter för massaberedning för att optimera pappersproduktionsprocessen och den slutliga papperskvaliteten. SOFTLAYER-serien för att kemiskt förbättra mjukhet och mjukhetskänslan i den färdiga tissue-pappret, Biocider för att minska biologisk kontaminering och speciella kemikalier för att underlätta upplösning av våtstarkt pappersafvall. PETROFER har med sin omfattande kunskap utvecklat en rad enzymer som kallas PETROZYM för att rikta sig mot fibermodifieringar och spara raffineringsenergi.

 

Enzymer En produktserie baserad på specialiserade enzymer riktade för att modifiera fiberna, öka dräneringsförmågan, förstärka torrstyrkan och spara raffineringsenergi.

 

Mjukgörare Vårt sortiment av mjukgörare och lösningsmedel är utformade för att förbättra mjukhet, bulk och sk. ”hand-feel”, mjukhetskänsla hos tissue produkterna vilket resulterar mer angenäma produkter för användarna.

 

Biocider En serie med mycket effektiva produkter för biocidbehandling av primära och sekundära vattenkretsar i pappersbruk, som ger mikrobiologisk kontroll och förebyggande av slam och biomassaflagringar.

 

Upplösare för våtstarkt papper Kemikalier för att förbättra processeffektiviteten, minska tid och energi vid upplösning av våtstyrkeavfall som innehåller PAE-hartser.

DE-COTAC P1
Art nr: DE-COTAC P1 
PETROZYM STR 4
Art nr: PZSTR4 
PETROZYM STR 4
Art nr: PZSTR4.B 
PETROZYM STR 7
Art nr: PZSTR7.60 

G A LINDBERG PETROSEAL

 

Stolt samarbetspartner till Petrofer

 

KONTAKTINFORMATION


Telefon 08-703 02 00
E-post info info@petroseal.se
E-post order order@petroseal.se

 


Besöksadress Raseborgsgatan 9, Kista
Postbox 6044, 164 06 Kista
Lager Metallvägen 20, Mölnlycke